Werkwijze

Wanneer je naar mij toekomt gaan we ontdekken hoe jouw intuïtie werkt. Bij sommige mensen werkt het om directe vragen te stellen aan het buik of hart. Het antwoord komt dan in de vorm van een woord of beeld. Dit schrijf je op of teken je. Zo krijg je heel mooi inzicht wat je intuïtie je te vertellen heeft.

 Anderen gaan liever naar buiten. Ik heb een Natuur coaching opleiding afgerond. In het bos kunnen werken we met krachtdieren, het medicijnwiel, de energieën van bomen en nog veel meer. Dit zijn allemaal tools om connectie te maken met jouw intuïtie. Wanneer je connectie kunt maken met de natuur, kun je dat ook makkelijker met jouw intuïtie. Daarnaast spiegelt de natuur jouw proces. De kale bomen in de winter vertellen je dat je niet het hele jaar door hoeft de shinen. Je mag rust pakken. Een kruispunt op de weg staat voor een kruispunt in je leven. Je zult zien dat precies de juiste dingen op je pad komen. Coachen in de natuur is magisch!

Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele manieren waarop je intuïtie tot je kan komen. Wij gaan samen ontdekken hoe dit bij jou werkt. Tussen de coaching sessies door oefen je om zelf met je intuïtie te verbinden. Na een aantal sessies kun jij zelfstandig contact maken met je intuïtie. Dan heb ik mij als coach overbodig gemaakt, jeeh!