Ervaringen

Marleen coacht, zonder oordelen, met aandacht en geduld. Ze helpt mij tijdens de coachingsgesprekken weer even te voelen wie ik ook alweer van binnen echt ben en wat mijn behoeftes zijn. Marleen leert je, op een hele toegankelijke manier, contact te maken met je intuïtie en dat is goud waard!- Rosa

Marleen is een ongelooflijk lieve, intelligente coach die de kern uit je verhaal haalt. Ze nodigt je uit om met een nieuwsgierige blik naar jezelf te kijken. Om te luisteren naar je lichaam, waar jouw wijsheid, jouw intuïtie, zich bevindt. Ze straalt uit dat deze wijsheid helemaal oké is en echt waar. Dat jij oké bent zoals je bent en dat in de wereld mag neerzetten! – Linda

Voorbeeldsessie:

Ik vind het heel mooi zoals Marleen het gesprek start. We beginnen namelijk met iets positiefs. Ze brengt het erg spontaan en ik voel me daarbij op m’n gemak. Ik laat haar eerst het woord doen, maar kreeg later in het gesprek voldoende ruimte. Zo wordt het een sterke wisselwerking wat het gesprek interactief maakt.

Marleen voelt me goed aan en kan me bepaalde dingen positiever doen inzien. Ze legt goed uit hoe intuïtie werkt en hoe ik het bij mezelf kan ontdekken. Ik moet niet denken, maar luisteren. Marleen vraagt of ik op een bepaald levensgebied meer contact zou willen hebben met mijn intuïtie. Ik heb moeite met de vraag, maar Marleen helpt me hier goed bij en is geduldig. Uiteindelijk kies ik een situatie waar ik ben vastgelopen met mijn studie. Ze vraagt me te voelen wat het antwoord is. Ik ben een tijdje stil. Uiteindelijk vertel ik haar dat ik veel afstand voel van mijn studie. Ze vraagt wat ik bedoel met afstand. Ik leg haar uit dat ik nu niet zo met mijn studie bezig ben, terwijl ik voel dat ik dat eigenlijk wel zou moeten.

Marleen vraagt op welke manier ik dit antwoord van mijn intuïtie ontvang: in de vorm van een woord of een gevoel? Ik ben even stil en zeg dat ik het niet weet. Marleen zegt dat het oké en normaal is om dit nog niet meteen te weten. Dat geeft me een prettig gevoel.

We gaan rustig verder. Marleen vraagt: wat wil je weten over je studie? Ik zeg dat er niet zozeer iets is wat ik wil weten, maar dat ik graag meer begeleiding zou hebben vanuit school. Iemand die even over mijn schouder meekijkt. Ik zou dan meer handvatten krijgen bij het maken plan van aanpak voor mijn studie opdrachten.

Marleen denkt in eerste instantie dat ik vanuit mijn hoofd op haar antwoorden reageer, i.p.v. vanuit intuïtie. Aangezien ik veel naar boven kijk en het lang duurt voordat ik antwoord geef. Later ontdekken we samen dat ik zeker contact heb met mijn intuïtie, maar dat ik moeite heb daar woorden aan te geven. Mijn intuïtie werkt op basis van gevoel. Als Marleen een vraag stelt, krijg ik een bepaald gevoel in mijn buik. Marleen stelt mij de vraag: op welke manier kan jij je intuïtie het makkelijkst vertalen? Ik moet doen wat het dichtste bij mij ligt zegt ze. Ik ben heel ruimtelijk en visueel ingesteld. Daar wil ik wel iets mee doen. Ik sta op en voel de ruimte om me heen. We zijn nu heel experimenteel aan het werk en het gaat goed! Ik loop door de ruimte en zie objecten, materiaal en textuur. Daarbij kan ik connecties maken bij wat ik op dit moment voel en waar ik behoefte aan heb. De associaties die ik maak helpen mij bij het vertalen van mijn intuïtie in woorden.

Ik vond het leuk en interessant om door Marleen gecoacht te worden. Na deze ervaring heb ik deze werkwijze ook vaker toegepast in mijn dagelijkse leven en dit werkt goed. Ik ben erg blij dat ik dit samen met Marleen heb gedaan. -Claudia